trädgård

SKJULET BÖRJAR ATT LIKNA ETT SKJUL

Skjulet som vi håller på att bygga börjar att likna ett skjul. Med lite god vilja kan man åtminstone se det.

Kanske det börjar likna ett skjul
Kanske det börjar likna ett skjul

Vi har ju jobbat hårt hela helgen med att såga, måla och snickra. Det tar en frustrerande lång tid. Jag vill ju att det ska vara färdigt nuuu. Men gör man det riktigt noga som vi gör så tar det tid. Många skjul byggs nog utan färg på insidan över huvud taget. Men vi vill försäkra oss om att det håller länge och är stabilt.

Jag har först grundmålat, sen är det en torktid på fyra timmar, sen har jag målat på den mjuksvarta färgen två gånger. Den är det nån timmes torktid på. Torktiderna är när det är lite högre siffror på termometern, så jag fick ta i lite till. Så det är bara att utrusta sig med tålamod och försöka optimera sysselsättningen.

Vi delar garagebyggnad med svärisarna. Där till vänster syns deras insynsskydd vid deras uteplats. Och till höger i bild är vår garagegavel med den nya fasadkulören som jag vill kalla mjuksvart. Bäst att jag påtalar att det ska vara ett par reglar till som stabiliserar golvet mera. Det var bara det att det blev en miss i målningsplaneringen så de blev inte riktigt färdiga innan Andreas var ivrig att skruva fast brädorna. Men reglarna är lätta att sätta dit efteråt. Så jaa, som sagt, det börjar likna ett skjul.

Det ska vara lite glipor mellan brädorna för att det ska lufta ordentligt. Det kan hända att det ska fällas några björkar…

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  1 april, 2020 at 08:17

  Bra jobbat! Sånt här tar ju tid, men tillfredsställande när det blir klart!

 • Reply
  EN FÖRLOVNINGSDAG ATT MINNAS - Gott för själen
  1 april, 2020 at 09:28

  […] Det har bara gått 2,5 vecka sedan den där dagen, men det känns ändå rätt länge sen. Kanske för att förra helgen var full med aktivitet. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.