livet

VI HAR HAFT EN TOPPENBRA PÅSK

Jomen jag måste säga att vi haft en toppenbra påsk. Trots omständigheterna så har den varit bra. Vi har ju faktiskt kunnat träffa familjen, även om det var på ett annorlunda sätt. Vi har kunnat träffa alla utom min äldsta son och sambo.

De bor i Bromma och jobbar i Stockholmsområdet, så de ville inte komma hit med ”Stockholmsbaciller”. Det var väldigt omtänksamt. Även om jag saknar sonen oerhört! Men det går fler tåg, som man säger.

Gårdagen startade med tråkväder, men blev snabbt bättre. Så vi var ute nästan hela dagen. Många timmar utomhus har vi hunnit med den här påsken. Så härligt!

Då var det dags att kicka igång en ny vecka. En kortvecka efter en toppenbra påsk. Det känns ju rätt okej. Har ni haft en bra påsk?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Milla
  14 april, 2020 at 10:12

  Fin helg ändå o umgås på nya sätt är ju bra. Jag inser att vi i familjen inte är så traditionspåskiga av oss, ibland har vi ingen sammankomst alls men just nu tänkte jag extra på att det hade varit fint för våra ”gamlingar”. Fick besök av son med flickvän men dotra fick stanna i Sthlm, vet inte riktigt när vi ses nästa gång. Båda mina barn har nyss börjat nya jobb och det rullar på för dem och det är ju skönt mitt i allt kaosartade för många företag. Man tänker mycket på hur det ska bli ?. Kram på dig!

 • Reply
  FREEDOMtravel
  16 april, 2020 at 08:24

  Fint! Vi har haft en helt ok påsk, men vi tycker generellt att allt är lite tråkigt just nu. Vi njuter av båtlivet och naturen, men saknar att träffa andra som vi brukar … 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.