livet

EN FANTASTISK KRISTI HIMMELFÄRDS DAG

Vilken fantastisk Kristi Himmelfärds dag vi fick. Ett perfekt väder för uteliv. Jag vaknade som vanligt tidigt.

En fantastisk Kristi Himmelfärds Dag
En fantastisk Kristi Himmelfärds Dag

Tog mig upp ur sängen och drack ett glas juice för att få lite energi. På med träningskläderna och iväg. Så så skönt. Det var verkligen ljuvligt! När jag kom hem körde jag lite ben- och rumpövningar ute. Sen åt vi frukost ute i morgonsolen. Mmmm, love it!

När frukosten mättat våra magar (och jag hade duschat) var det dags att ta på arbetskläderna. Jag tvättade och målade en regnvattentunna. Jag tyckte formen var rätt snygg, men den gröna färgen var jag inte riktigt överens med. Den är numera svart på utsidan. Den gröna insidan får faktiskt vara kvar. Det blev rätt bra med kontrasterna. Andreas fortsatte måla på garaget. Ni vet det där finliret som inte jag får göra eftersom jag kladdar överallt. 🙂 Vi pausade med smoohtie och kaffe på förmiddagen.

Jag sådde ringblommor också. Och rensade ogräs i ett par timmar. Så aptråkigt med ogräset, men det blir ju helt klart fint.

Hur avslutar man bäst en sån dag om inte med att grilla? Om ni frågar Andreas alltså. Mig kvittar det bara jag får mat i magen och får sitta ute i kvällssolen. Vi testade ett vitt vin som skulle funka till kyckling. Jodå, det var helt okej faktiskt. Även om jag föredrar rött.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Ulrica
  25 maj, 2020 at 11:46

  Hihi, är du en ilten kladdmaja med målarpenseln :-)).
  Jag är nog lite som du.. det där med just grillat är inte högst på min prio heller, men resten av familjen tycker att det är ytterst viktigt att grilla när den svenska solen tittar fram! Jag pysslar med dukningen istället och dricker bubbel, det tycker jag är roligare. Sen kan jag äta en macka om det är så. Eller kanske lite mer mat ändå.. 🙂
  KRAM

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.