livet trädgård

UTEFIKA NÄR DET ÄR SOM BÄST

Utefika när det är som bäst får vi nog vänta på.

Utefika när det är som bäst

De här härliga vårvinterbilderna är tagna 11 februari. Underbart att sitta ute och fika i solen. Det känns iiiinte aktuellt idag. Vid halv sju imorse snöade det lappvantar!!! Vad fasen! Det är ju slutet på mars.

Ja, just det, det är ju det. Slutet på mars. Då är allt i sin ordning att det snöar lappvantar. Men jag vill ju så gärna ha vår! Men inom en snar framtid kan vi sitta där igen och njuta av utefika när den är som bäst. Njuta av takdropp från ny snö, känna solens värme i ansiktet och höra fåglarnas kvitter. Aaaaahhhh, längtar!

Utefika när det är som bäst

Idag ska vi till svågern på kalas. I övrigt har vi inget planerat. Eller jo, vi skulle ju behöva komma i mål med att boka sommarsemesterresan. Vi har redan lagt måååånga timmar på att surfa runt. Vi försöker snäva in så gott det går. Men nu närmar vi oss ett beslut 🙂 Och kanske kommer dottern över en sväng imorgon.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna i Portugal
  25 mars, 2023 at 07:42

  Längtan efter utefikat var alltid stor när vi bodde i Sverige. Nu kan vi fika ute året om, även på vintern emellanåt. Idag har vi varit vid havet och ätit glass i solen. Härligt!

  • Reply
   Lena
   26 mars, 2023 at 10:09

   Underbar känsla att alltid ha det varmt och skönt! Älskar värme!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.