hälsa & friluftsliv

TIO LEDIGA DAGAR FRAMFÖR MIG

Jag har tio lediga dagar framför mig. Älskar att starta en ledighet med en löprunda?! Det var en evighet sen jag tränade över huvud taget så jag var lite fundersam på hur det skulle gå. Vissa perioder har latmasken övertaget över hjärnan så då hittar jag på alla möjliga anledningar till att inte träna.

Jag har visserligen jobbat som en iller i två veckor. Jag, och nästan hela företaget, är delvis permitterade. Så den tid man har på jobbet blir väldigt intensiv och långa dagar trots att jag skalat ner till det absolut nödvändigaste. När jag har kommit hem så har det bara blivit det nödvändigaste och lite pyssel i trädgården.

En period av en massa lediga dagar framför mig startade med en löprunda!
En period av en massa lediga dagar framför mig startade med en löprunda!

Jag har bearbetat mig själv för att jag ska vara fokuserad på att ta mig ut när ledigheten kom.

Då hinner jag inte fundera på morgonen om jag ska ut eller inte. Jag liksom bara hittar mig själv under rundan då jag vaknat till. 🙂

Vi bor så bra till. Ett par kilometer till stan och kanske en kilometer till en liten skog. Fullt tillräcklig för att njuta av en liten tur.

Det var som sagt ett tag sen jag tränade så det var på tunga ben jag tog mig runt. Men i huvudet flög jag fram.

Det var verkligen en ljuvlig morgon. Solen sken, fåglarna kvittrade, lite kylslagen och krispig luft.

Undrar om den som bor där också har lediga dagar framför sig?
Undrar om den som bor där också har lediga dagar framför sig?

Oklart om någon var hemma där!

Kände mig så nöjd med mig själv att jag vann över latmasken. Jamen herregud i perioder har jag ju tränat 3-4 gånger i veckan så varför ska det vara så motigt ibland?! Men så har jag ju alltid varit så förmodligen kommer jag fortsätta vara så framåt också, hehe.

Jag blev som helt hög på att springa så det slutade med att jag sprang dubbelt så långt som jag brukar (vilket inte är så långt visserligen) trots att det var länge sen. Tankens kraft you know!

Har ätit frukost ute och fixat lite med bilder. Nu ska jag blunda för disken (diskmaskinen är trasig) och gå ut för att plantera lite blommor tror jag. Får se vad jag hittar på resten av dagen. Och jag får se vad jag hittar på resten av alla lediga dagar framför mig.

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  15 maj, 2020 at 08:26

  Så härligt med ledighet! Vi har kommit av oss med träning, men nu försöker vi komma igång igen …

 • Reply
  FÖRSTA LEDIGA DAGEN BLEV BRA - Gott för själen
  16 maj, 2020 at 09:00

  […] Igår startade en lite längre ledighet för mig. Första lediga dagen var igår och den blev bra. Riktigt härlig. Började dagen med en löprunda. […]

 • Reply
  Ulrica
  17 maj, 2020 at 07:46

  Det där låter som en riktigt bra start på en ledig period :-). Jag håller tummarna att vädergudarna är på bra humör så att du får en riktigt solig och varm ledighet!!
  KRAM

 • Reply
  DEN FULA VERKLIGHETEN VISAR JAG IBLAND - Gott för själen
  1 juli, 2020 at 06:00

  […] t ex då jag fotar och visar bilder från en slinga jag brukar ta då jag löptränar. Jamen det här ser väl rätt härligt ut med grusväg på landet, lite gräs och […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.