hälsa & friluftsliv

IDREFJÄLL – VI KOMMER TILL MIDSOMMAR!

Idrefjäll – vi kommer till midsommar! Åh vad jag har längtat efter att få säga det. Äntligen får man förflytta sig fritt inom landet. Om man är symptomfri då förstås. Det blir fjärde midsommarhelgen i rad som jag åker upp. Äntligen har restriktionerna släppt så vi kan åka igen!

Utsikt över stugan en midsommar i Idrefjäll
Utsikt över stugan en midsommar i Idrefjäll

Jag längtar efter den fantastiska utsikten från stugan.

Jag längtar efter vandringsturerna!

Jag längtar efter ett glas rosè efter en dag på tur!

Jag längtar efter avkopplande pauser i mossan och riset!

Jag längtar efter storslagna vyer!

Jag längtar efter picknick framför brasan!

Jag längtar efter midsommarblommorna på bordet!

Jag längtar efter vackra solnedgångar!

Allt det längtar jag efter!

Idrefjäll – here we come i midsommar!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Karin
  5 juni, 2020 at 07:37

  Vilka underbara bilder, jag förstår verkligen att du längtar. Så skönt att vi nu kan resa under ansvar. Hoppas verkligen att viruset inte ökar nu. Kram

 • Reply
  Ulrica
  5 juni, 2020 at 10:54

  Åhhh, så underbart att det äntligen blev ”grönt ljus” för er att fira midsommar i Idre även i år <3.
  Jag ser fram emot fler fantastiska bilder och inlägg därifrån sedan.
  KRAM och trevlig helg vännen <3

 • Reply
  SOMMARLJUS ÄR EN NY BEKANTSKAP - Gott för själen
  8 juni, 2020 at 05:43

  […] check på ett antal saker på vår to do-list. Bland annat köpt nya kängor och börjat packa för midsommarresan till Idrefjäll. Där uppe kan man snacka om sommarljus. Kvälls- och nattljuset där uppe är oslagbart. Så […]

 • Reply
  SOMMARBETE ÄR VÄL ÄVEN BRA FÖR BLOMMOR - Gott för själen
  17 juni, 2020 at 11:11

  […] med. ? Ska snart ner på stan för att fixa lite småsaker. Tiiiidigt imorgon bitti åker vi norröver för sex dagars ledighet, vandring, mys och avkoppling. Det slog mig precis nu när jag skriver att […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.