inredning trädgård

SOMMARBETE ÄR VÄL ÄVEN BRA FÖR BLOMMOR

Hästar och kor brukar ju få komma på sommarbete ibland. Det gillar de säkert. Jag tänker mig att även blommor mår bra av det.

Blommorna har fått komma ut på sommarbete.
Blommorna har fått komma ut på sommarbete.

Få lite mera ljus, frisk luft, sol och regn kan ju få vem som helst att må bra.

En stor Monstera och en hög fikus (tror jag den heter) har fått komma ut på uteplatsen.

Jag är ledig idag. Håller på att förbereda för midsommarhelgen. Packar så mycket saker att Andreas måste nog spänna fast mig på taket om jag ska kunna följa med. 🙂 Ska snart ner på stan för att fixa lite småsaker. Tiiiidigt imorgon bitti åker vi norröver för sex dagars ledighet, vandring, mys och avkoppling. Det slog mig precis nu när jag skriver att även vi får komma ut på sommarbete. Det ska bli så galet skönt!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  ulrica
  22 juni, 2020 at 10:34

  Hihi.. blommor på sommarbete :-). Det var kul, och något jag inte hört talas om tidigare.
  Nog för att mamma tjatar på mig att jag ska plocka ut alla pelargoner jag har i fönsterna, men jag har ju liksom köpt dem för att ha dem i fönsterna.. vad ska jag då ha där istället då? Men dom skulle nog må bra av lite sommarbete också :-)).
  KRAM

  • Reply
   Lena
   27 juni, 2020 at 09:37

   Kvar inne blir de där andra tråkblommorna som inte direkt tillför nåt ute. Eller de som kanske inte trivs ute. Typ svärmors tunga och orkidéer och sånt.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.