trädgård

Ett projekt är klart – weiiiii

Jag berättade ju om pinnarna från min kusins ladugård. Jag visste inte, då jag tog hem dem, vad det skulle bli. Det fick mogna ett tag. Efter hand har två bilder vuxit sig fram i min fantasi. Nu är det första som sagt klart.

Det blev en rumsavdelare vid uteplatsen på framsidan. Ville ha något som avgränsar, men ändå är luftigt. Och denna lilla oansenliga produkt skapar faktiskt lite mer ombonad känsla och är samtidigt något vackert att titta på. Och nej, jag ska inte ha några blommor klättrandes där. Då försvinner vitsen med det, tycker jag.

Vi tog alltså en bit av en ladugård och ett gäng rostiga armeringsjärn. Maken borrade två järn snett ner i marken för att stötta. Borrade fem hål och stack ner järnen i pinnen.

Täljde till några gamla pinnar som kilar fast järnen lite stadigare. Sen svetsade han dit lite tunnare järn, på tvären, lite Pippi-Långstrump-krokigt.

Det blev ett jättegrovt järn över. Det svetsade han dit högt upp så att det kan funka som hängare till en liten ampel eller som här, en lykta. Jag älskar det lite oväntade, knäppa och gärna lite provocerande. Pappa kommer förmodligen skratta så han dör och säga ja herregud! eller ja, du ja! Men jag är lycklig!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Svägerskan
  14 maj, 2012 at 05:30

  ASA COOLT :-))

  • Reply
   Lena
   14 maj, 2012 at 05:42

   Åh, tack:-)

 • Reply
  Rose-Mari Magnussen
  14 maj, 2012 at 06:47

  Hej kära vän. Nu har jag börjat läsa din blogg – jätteroligt och inspirerande! Duktig du är – kanske jag kommer efter snart… 🙂

  • Reply
   Lena
   14 maj, 2012 at 06:55

   Vad roligt! Välkommen!

   Klart du ska börja. Du gillar du att skriva. Det är mycket roligare än jag någonsin kunnat föreställa mig!

   Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.