livet

MORS DAG BLEV EN RIKTIG TOPPENDAG

Mors dag blev en riktig toppendag. Jag vaknade tidigt, solen strålade och jag drog på mig löparkläderna.

Det var soligt, men liiite småkyligt. Perfekt för en löptur.


När det är så här och jag springer så blir jag som euforisk och helt hög. Det är så vansinnigt skönt. Må-bra-hormonerna kör sin kapplöpning i kroppen och gör Gott för själen.

När jag kom tillbaka hem så gjorde jag frukost och bar ut i trädgården. Morgonsolen värmde otroligt skönt.

Körde sen på med lite målning igen innan det var dags för att förbereda för gäster.

I torsdags var Andreas dotter och pojkvän här på middag. Igår firades han av föräldrar och syster. Och de firade sin mors dag. Det var en helt otroligt skön dag. Vi satt i solen och småpratade. Mors dag blev en riktig toppendag, som sagt.

Känns rätt surt att behöva åka till jobbet och sitta instängd på kontoret när det planeras för två riktigt fina dagar. Men som tur är så kommer fler dagar med nya chanser till fint väder!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Maria - Wikers Liv
    1 juni, 2020 at 03:08

    Förstår att det känns ”sådär” att sitta inne på ett kontor i detta ljuvliga väder… men som du säger, det kommer flera varma dagar!
    Håller helt med dig om att det är knäppt och tokigt med den där två-timmarsregeln… vi kommer ju ungefär till samma ställen från oss också, i alla fall till samma län 😉 Vi var till Dalarna (Ludvika) i helgen och det tar precis lite lite drygt två timmar dit, vilket måste räknas som godkänt 😉
    Så mysigt födelsedagsfirande ni hade i veckan och helt rätt att ha picknick i köksträdgården! 🙂
    Kram och ha en fin eftermiddag och kväll!
    /Maria

  • Reply
    Tina ME
    1 juni, 2020 at 09:03

    Vilken härlig start på dagen! Min löparkarriär är tyvärr över eftersom mina knän inte hänger med längre men power walks funkar. Håller med dig. Man vill ju bara ut i det vackra vädret . Förhoppningsvis kommer det fler fina dagar framöver. Härligt firande ni hade. Ha det fint! Kram //Tina

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.