livet

SÅ FIRADE VI VÅR NATIONALDAG

Inlägget innehåller annonslänkar till Kökets favoriter.

Tjaa, hur firade vi vår nationaldag? Den firade vi mest med att åka till Västerås för att titta på vattenkranar och diskmaskiner på stora varuhusen. Perfekt nöje när det ändå var regnväder.

Diskmaskinen har varit trasig ett bra tag. Nu har vi tröttnat på att diska för hand. Och vi behövde också välja vattenkran till köket. Trist att lägga pengar på, men sånt som behövs.

Sen betade vi av en massa saker på vår to do-list som blivit eftersatt när det varit fint väder.

Till middag blev det kyckling och en kall creme fraiche-sås som jag hittade på för ett par år sedan. Det blev riktigt gott. När maten landat i magen förflyttade vi oss till soffan och slötittade lite på Gyllene Tiders avskedskonsert, som vi sett tidigare. Lite trevlig underhållning så där en regnig lördagkväll.

På soffbordet står en snygg kruka från Ernst med härliga syrener. Just den hittar jag inte, men här finns en annan snygg kruka. Den råkar vara på rea nu dessutom.

Så firade vi vår nationaldag. Inte alls faktiskt. Eller, man skulle ju kunna säga att vi firade med syrener på bordet. Vad är mera svenskt än så?! Vi brukar inte fira den dagen, men hade kanske firat lite mera om det varit fint väder.

Idag fortsatte vi vår diskmaskinsjakt och fick bingo.

När det varit uppehåll passade jag på att rensa ogräs och rota runt i mina kartonger i garaget. Fyndade lite bortglömda sommarskor och annat. Som nytt igen 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  ulrica
  22 juni, 2020 at 10:26

  Ja, tyvärr så måste man ju lägga såna där tråkiga pengar ibland.. men förhoppningsvis så står det snart en fin ny diskmaskin där istället :).
  KRAM

  • Reply
   Lena
   27 juni, 2020 at 09:42

   Verkligen tråkiga pengar, men desto skönare med en maskin!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.