livet

UNDERBAR SOMMARDAG IGÅR OCH EN TILL VÄNTAR

Ja, jisses vilken underbar sommardag vi hade igår. Och det bästa är att ännu en härlig sommardag väntar. Jag känner nu på morgonen att det fläktar lite så fullt lika varmt som igår blir det nog inte.

En underbar sommardag väntar!
En underbar sommardag väntar!

Vi har varvat lite arbete här hemma med att bara koppla av. Inte så lätt att hålla vanligt tempo i den värmen som varit. Jag rensade lite ogräs i köksträdgården runt odlingslådorna. Där är det grus så där funkade det att dra upp ogräset trots torkan. Vi har också hållit på med uthuset som syns i bakgrunden. Eller boden, som jag brukar säga. Den är gammal och oerhört sliten så den håller på att få sig ett lyft. Men vi har också bara såsat omkring och jag har suttit och läst i omgångar.

Just nu är det frukostdags. Har sällskap av en uggla som jag fick av mamma. Jag gissar att den är från 60-70-talet nånting. Den har en lång kedja (som man ser genom ögat 🙂 ) så man kan hänga den ifall man vill. Det är en ljuslykta egentligen så man kan sätta i ett värmeljus. Den kommer säkert att användas både till ljuslykta och bara stå så här. Tyckte den var rätt söt och rolig faktiskt.

Vi måste byta ut några dåliga brädor så efter frukost ska vi nog köpa virke. Några brädor hade vi så dem målade jag igår. En del gamla brädor behåller vi kvar på fasaden, men det är en hel del borrade hål i fasaden här och där. Det ska visst finnas nåt slags pasta att köpa. En pasta som man kan smeta i hålen och sedan måla över. Vi får se hur vi lyckas.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.