livet

DRAR IGÅNG EN NY ARBETSVECKA

Då drar jag igång en ny arbetsvecka. Måste man så måste man. Typ. Så jag är inte jätteledsen över att vädret inte är det bästa för att vara sommarmånad.

Det var i alla fall tillräckligt fint igår för att äta utefrukost för första gången på väldigt länge.

Solen tittade fram emellanåt. Då passade vi på att bära ut frukost. Vi flyttade sen några plantor från den ena rabatten till den andra, typ. Och körde ett par vändor ris till Återbruket. Andreas la också ett par timmar på att städa uthuset. Myyycket skräp finns det där. Men snart så. Snart är även det på Återbruket. Jag brottade isär en gigantisk rabarberplanta och la allt på släpkärran, för vidare återanvändning i kretsloppet. Arbetet i trädgården tar aldrig slut, som sagt. Särskilt inte när man måste avbryta titt som tätt för att vänta ut störtskurarna som kom.

Än så länge jobbar vi. Vi kör tre veckor till innan det är vår tur. Då gläds vi åt att vi kan gå på semester när ”alla andra” måste tillbaka till jobbet. Men vi kommer nog bara att ta två veckor ledigt denna vända. Vi kommer nog att behöva mera lediga dagar framöver. Men först, som sagt, dags att dra igång en ny arbetsvecka.

Jobbar ni också eller är ni lediga?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tina ME
  14 juli, 2020 at 11:50

  Den som spar han har, eller hur? Vi har semester nu; v28-31. Jag gillar att ha fyra veckor i ett sträck på sommaren. Då hinner jag komma ner i varv ordentligt och det är då mina nära och kära också är lediga. Hoppas att vädret bara blir bättre och bättre nu… Kram //Tina

 • Reply
  Ulrica
  15 juli, 2020 at 08:35

  Så himla mysigt att sitta ute och äta frukost, men det kunde gärna få vara lite lite varmare så man kunde sitta ute utan tjocktröja också :-). Vi började semestern i måndags och har nu v.29-31 framför oss med ledighet.
  Det är så himla skönt :).
  Kram Ulrica

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.