livet

BITER IHOP OCH KÖR JOBBVECKA

Då var det måndag. Jag biter ihop och kör jobbvecka. Den första efter två veckors semester.

Jag har kravlat mig ur sängen, vinglat ut i badrummet, vidare in i köket efter att ha gjort mig i ordning lite.

Gjorde gröt i mikron. Ätit den. Gjort iordning mellis och lunch till jobbet. Ska snart väcka Andreas. Vi dricker kaffe tillsammans innan det är dags för mig att åka.

Jag kravlar mig ur sängen, biter ihop och kör jobbvecka.
Jag kravlar mig ur sängen, biter ihop och kör jobbvecka.

Semestern toppades av ett riktigt härligt väder. Planen var ju en hel del avkoppling igår. Inte jättemycket blev av den saken. Förstås. Så likt mig. Dels sov jag till nio. Då har ju liksom halva dagen gått redan. Typ. Efter frukost var jag lite Alfons Åberg som ska bara. Så innan jag gick ut städade jag köket. Sen bäddade jag rent i sängen och kastade in smutsiga lakan i tvättmaskinen.

Biter ihop för att kicka igång jobbveckan innan jag får hälsa på den här kompisen igen
Biter ihop för att kicka igång jobbveckan innan jag får hälsa på den här kompisen igen

Mellansonen och hans sambo kom sen förbi och lastade en del av sin ved på släpkärran. En liten fika stund efteråt var mysigt. Nån timme senare kom dottern för att få hjälp med lite bankärenden och att fålla gardiner. Även det mysigt att få umgås lite.

Självklart byter jag gärna min egen tid mot umgänge med barnen. Ett par timmars avkoppling hann jag ändå med i solen. Det har varit en bra semester så jag känner mig helt klart laddad för jobbvecka. Men jag biter ihop ändå för det är ju så härligt med semester.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria - Wikers Liv
  18 augusti, 2020 at 09:37

  Såklart är det skönt med semester och ledigt! Även om man gillar sitt jobb och tycker att det ör okej, så är det ju skönt att koppla av ordentligt emellanåt!
  Gillar detaljerna i sovrummet! Snyggt!
  Kram/Maria

 • Reply
  Karin
  18 augusti, 2020 at 06:53

  Precis. I år tycker jag det var extra tungt att komma igång men är man väl igång på jobbet så brukar det gå bra. Man kanske är lite trött på virus och annat elände i dess spår.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.