inredning

SAKER PÅ PLATS I DEN TILLFÄLLIGA LÄGENHETEN

Det blev inget större flyttlass kört igår. I stället fick det bli lite saker på plats i den tillfälliga lägenheten.

Vi hade tänkt ta släpet med en garderob och byrå, men det regnade så det var inte läge. Först fick det bli lite röjning av vinden. Bläää! Den gamla gubben som bodde där tidigare hade lämnat en del kvar.

Usch vad dammigt det var och fy vad äckligt med gamla kläder som legat på en fuktig vind i massor av år. Men det måste göras. Och faktiskt hittade jag några fynd (inga äckliga kläder 😉 )

Jag fyllde min bil och åkte till lägenheten medan Andreas fortsatte hemma. När jag plockat upp elva kartonger kände jag mig riktigt nöjd. Åkte hem med tomma kartonger, bytte om till löparkläder och drog iväg på en runda i duggregnet. Så skönt. Blev helt hög på det passet. Sen körde jag lite övningar på golvet också. Andreas hade varit jätteduktig och fortsatt röja på vinden, sågat ner en bit till av entrétaket och börjat plocka ner köksskåp.

Det här är gamla bilder från då jag bodde i lägenheten själv. Igår var det inte alls så här fint väder.

Efter denna produktiva helg så var det då dags att kicka igång en ny arbetsvecka. Ha det fint, vänner!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.