inredning

BLOMAMPEL ÄR DET SENASTE TILLSKOTTET

En blomampel är det senaste tillskottet i vardagsrummet. Jag kände att jag ville ha nåt där som fyller ut lite. I somras hittade jag den. Sen var det bara att vänta på gardinstång och att hitta en blomma.

Blomampel är det senaste tillskottet
Blomampel är det senaste tillskottet

Själva krukan hittade jag på Rum 35A i somras. Svart med bruna läderband. Jag föll för den direkt. Så fin! Gardinstången hittade jag på Hemtex.

Under ampeln står några vildvuxna Aloevera i höga svarta krukor. Intill fick en rostig tupp komma fram. Den hittade jag på Asplunds blomsterhandel för nåt år sedan. Även om det är en tupp så tycker jag inte att den är så påskig så den får vara framme. Jamen den är ju rostig!

Vi hade en jättebra resa till Tyskland. Flera inlägg därifrån kommer så småningom.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.