hälsa & friluftsliv

BÖRJADE MED EN LÖPTUR I GAMLA HOODS

Igår morse tog jag en löptur i gamla hoods. Jag har inte hunnit springa något sedan vi flyttade till lägenheten jag bodde i förut. Vattenparken, you know, som ni sett så många bilder från tidigare, är där jag brukade springa.

Gårdagen började med en löptur i gamla hoods
Gårdagen började med en löptur i gamla hoods

Vi har haft fullt upp med att både komma i ordning i lägenheten och att tömma Torpet så nån träning har inte hunnits med. Eller snarare har det inte prioriterats, ska jag väl säga. För träning finns det alltid tid för. I någon form. Att säga att man inte hinner eller har ont i lilltån typ, är bara en dålig ursäkt för att man inte har lust.

Och det är förbaskat lätt att hitta ursäkter. Trots att man vet att det är så skönt att träna. Trots att man vet att det har så otroligt många fördelar att träna. Så. Det får bli skärpning på den fronten.

I vilket fall så kom jag iväg igår morse. Det var helt klart deppväder, men skönt ändå såklart. Vackra lönnlöv täckte marken intill en å.

Efter frukost och dusch så åkte vi till Torpet. Vi röjde ut i princip allt det sista. Nån timme kvar bara. Vi körde också två lass till Återbruket så nu är det nog bara ett lass kvar. Sååå skönt att snart vara i mål.

Snart ska vi äta frukost och sedan åka till mina föräldrar för att fira fars dag. Vi ska ta en promenad och fika i skogen. De fick i uppdrag att leta ut en bra plats där vi kan hålla avstånd. Nu håller vi tummarna att det är ledigt. På eftermiddagen ska vi åka till nästa farsdagsfirande, hos svärisarna.

Ha en toppensöndag, vänner!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  26 november, 2020 at 11:53

  Jag saknar vattenparken och Dyarna, jag får nog helt enkelt ta mig en tripp dit någon dag – det är ju så himla fint!!
  Jag känner nog inte så många som är mer målmedvetna än du när det gäller att balansera vardagen med både fix, jobb och träning så att du prioriterar bort det under en kort period är jag säker på att det går utmärkt!!
  KRAM Ulrica

  • Reply
   Lena
   6 december, 2020 at 08:07

   Ja, både Vattenparken och Dyarna är härliga områden där vi hängt rätt ofta. Kanske inte så mycket senaste året.

   Hehe, ja jag är nog rätt målmedveten.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.