hälsa & friluftsliv

PÅ VÄG PÅ ÄVENTYR I ÅRE

Så där ja. Då var det dags för äventyr i Åre. Nattåget tog oss hit på dryga nio timmar. Nu har vi heeela långa fredagen på oss att bara chilla runt, innan eventet börjar.

 

Packning för äventyr

Packning för äventyr

Galet svårt att packa lätt. Särskilt när man inte har optimala kläder och skor för äventyr. Jag har beställt en vattentät skaljacka, men den har inte kommit ännu. Därför får jag ta med mig både en skaljacka och en regnjacka. Dessutom har jag tagit en tunn dunjacka som jag kan ha under skaljackan ifall det blir lite kyligt vid vandringspauser.

Och kängorna tenderar jag att få skavis av så jag har även packat ner hikingskorna. Sneakers för en casual middag på hotellet och sandaler för att lufta fötterna vid vandringspauser. Japp, tre jackor och fyra par skor är väl rimligt för ett vandringsäventyr på tre dygn 🙂

 

 

Proppfull 60-litersrygga. Jag har dammat av min 15 år gamla trotjänare. Funkar utmärkt fortfarande. Förutom den här har jag en 30-liters dagstursrygga som för tillfället rymmer dator och kamerautrustning. Vi får se hur mycket datorn kommer att vara framme. Jag lovar att ta det lugnt!

 

Vi hade 50 minuters väntan på tåget i Uppsala, så vi myste med en drink på uteserveringen. Jag har nog aldrig suttit på Uppsala station en torsdagskväll och druckit vin. 🙂

I skrivande stund har vi precis anlänt till hotellet efter en skön natt på tåget. Åre välkomnade oss med sol.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  11 augusti, 2017 at 08:43

  Önskar härligt äventyr! Hälsningar från Schweiz!

  • Reply
   Lena
   20 augusti, 2017 at 07:14

   Tack, vi hade verkligen ett riktigt härligt äventyr!

 • Reply
  Maria
  11 augusti, 2017 at 09:45

  Hoppas du får underbara dagar.
  Allt gott till dig.
  Kram
  Maria

  • Reply
   Lena
   20 augusti, 2017 at 07:14

   Tack, vi hade det sååå bra!

 • Reply
  ulrica
  11 augusti, 2017 at 09:12

  Tack för allt mysigt sällskap genom natten och dagen :-).
  I morgon väntar en ny dag fylld med äventyr!!
  Kram Ulrica

  • Reply
   Lena
   20 augusti, 2017 at 07:14

   Tack själv, vännen!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.