hälsa & friluftsliv

EN SKÖN VANDRINGSTUR I REGNET

Att en vandringstur är skön i regnet låter kanske helt galet i mångas öron. Men faktum är att jag tycker det. På riktigt.

 

Vi var ett gäng på en fyrbent och åtta tvåbenta som samlades för en tur på Ängsö. Vi gick ungefär 10 km varav 8 i regn. Som tur var hade det börjat regna redan hemma på morgonen så jag hade de vattentäta skalkläderna på mig.

 

Det var rätt lerigt, minst sagt, så till sist var det ingen idé att försöka undvika leran. Det var bara att traska rakt igenom 🙂

 

Vi gick förbi området, som jag tidigare visat, där bävrarna hade fällt massor med träd. Som ett plockepinn.

 

När vi gått ungefär 8 km, och det var dags för lunch, slutade det regna och solen sprack fram lite grann. Det grillades bacon, falukorv, grillkorv, hamburgare, halloumi, kolbulle o s v. Själv hade jag mitt lilla friluftskök med mig för att göra turmat. När jag är så där hungrig, som jag brukar bli, då har jag inget tålamod att vänta på nån eld. Då vill jag ha mat NU!

 

Några av oss stannade kvar en liiiten stund till för att leta rätt på en geocach innan det var dags att fara hem.

Avslutade dagen med att baka till kalas och baka hälsobröd. Sen var jag rätt mör i kroppen. Mör men nöjd!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  ulrica
  22 november, 2017 at 07:48

  Åh så härligt det såg ut :-).. och kolbulle med halloumi, vilken höjdare!!
  Just nu hoppas jag att snön ligger kvar ända till helgen så jag får gå ut och pulsa i skogen och grilla lite.

  Kram Ulrica

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.