hälsa & friluftsliv

FÖDELSEDAGEN BÖRJADE PÅ BÄSTA SÄTT

Födelsedagen började på bästa sätt och fortsatte lika bra. Efter veckor av ett grått töcken så bjöd vädergudarna på strålande sol och blå himmel i söndags. Just på min födelsedag. Som en present till mig som blir så påverkad av det trista vädret.

Jag hade som vanligt vaknat tidigt. Sisådär halv sju. En söndagmorgon. En födelsedag. Surt!

Jag chillade en stund innan jag drog på mig träningskläderna. För här skulle det minsann passas på!

Lite kallt och blåsigt, men sååå fint!

Födelsedagen började på bästa sätt
Födelsedagen började på bästa sätt

Jag sprang, som så många gånger förr, runt i Vattenparken. Kan man fatta att det här är mitt i stan? Trots att Enköping knappt är så här stort, typ, så ryms det en stor fin park. Och inte bara en park. Många parker.

Födelsedagen blev toppen!
Födelsedagen blev toppen!

Där till vänster bor vi. Där jag bodde ensam förut och där vi båda bor nu i väntan på att vårt hus ska byggas!

Och tittar man upp på höjden så ser man den fina Vårfrukyrkan.

Dagen fortsatte med lite förberedelser för kalas. Vi fixade en stor packning och gick på eftermiddagen till parken igen. Vi hade tänkt bjuda på födelsedagsfika där med några ungar. Gick dit, men konstaterade att det blåste så mycket så det skulle inte bli kul. Packade oss tillbaka och dukade upp fikat i underställ. Tre ungar och vi i en stor lägenhet funkade utmärkt att fixa corona safe. Och två ungar hade vi med oss remote. Tänk vad tekniken kan underlätta ibland. Vi har knappt träffat våra ungar sedan i våras utom några få tillfällen. Så mysigt när det blir av! Även om man har underställ på sitt 55:e födelsedagsfika. 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Tina ME
  24 november, 2020 at 07:10

  Vilken härlig start på födelsedagen! Jag önskar att jag vore lite mer morgonpigg. Ett mysigt firande fick ni till också <3 Kram //Tina

  • Reply
   Lena
   25 november, 2020 at 01:30

   Ja, det var verkligen härligt!

 • Reply
  FREEDOMtravel
  24 november, 2020 at 08:09

  Grattis!!! Låter som ett mysigt firande! 🙂

  • Reply
   Lena
   25 november, 2020 at 01:31

   Tack! Det var sypermysigt.

 • Reply
  JAG LÅTSASSOVER, BARA SÅ DU VET - Gott för själen
  26 november, 2020 at 05:55

  […] Det var min födelsedag och jag hade vaknat alldeles för tidigt som vanligt. Jag tassade upp och drog iväg på en löprunda. Medan jag stoppade lite i magen hörde jag en telefonsignal från sovrummet. Vad är det för […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.