livet

SOVMORGON – JAG LYCKADES SOVA LÄNGE

Sovmorgon. Jag är så avundsjuk på de som kan bestämma sig på kvällen för att ta sovmorgon och sen lyckas sova länge. Jag brukar oftast vakna vid 6-7 (ibland 5) på helgerna. I morse var ett undantag. Jag lyckades sova länge!

Jäklarns vilken bra kamera det är i min nya telefon! Efter tre år med min gamla kompis så kändes det okej att köpa ny. Så nöjd.

Ett litet sidospår. Jag lyckades sova ända till halv åtta. Jomen det ÄR länge. För mig är det det.

Igår kväll bestämde vi oss för att supporta en lokal restaurang. Vi ringde och beställde några tapasrätter och gick sen iväg för att hämta. Det är lyxen med att tillfälligt bo i centrum!

Idag har vi en skrota-runt-dag. Vi ska bara till bygget en sväng. I övrigt ska vi bara såsa omkring. Önskar er en fin lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  15 december, 2020 at 08:49

  Jag är som du. Jag kan inte heller sova på morgonen. Enda undantaget är om jag vaknar vid 04 och ligger vaken till 05:30. Då kan jag somna om till 08:00. Annars vaknar jag alltid runt 06:00 …

  • Reply
   Lena
   17 december, 2020 at 06:46

   På ett sätt är det ju bra att vakna tidigt eftersom man kan få mycket gjort. Men ibland är det så irriterande att vakna tidigt om man behöver sova!

 • Reply
  pgu-mos.su
  16 december, 2020 at 09:52

  Ah, jag gick upp bara for en timme sedan. Kan inte minnas sist jag lyckades sova sa lange. Men sa jobbade jag ju forsta passet pa 6 manader igarkvall och tog sen tag buss hem till min bror for att se film. 02:30 tog jag en taxi hem och dackade direkt.

  • Reply
   Lena
   17 december, 2020 at 06:47

   Oj, ja det kan man kalla sovmorgon! 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.