hälsa & friluftsliv

ETT SOLIGT BESÖK VID KLUBBHOLMEN

Det blev ett soligt besök vid Klubbholmen igår. Soligt med 7-8 minusgrader. Och alldeles lugnt och tyst. Riktigt riktigt härligt. Det gjorde verkligen gott för själen!

Vi hade packat en liten ryggsäck med varsin macka och kaffemugg innan vi åkte hemifrån. Började med att åka runt i fyra av Enköpings mest nybyggda områden. Vi ville få lite markisinspiration.

Markiser kanske mer är förknippat med sommaren. Men vi ska träffa elektrikern på bygget idag och gå igenom hur vi vill ha det. Vi vill bland annat ha hjälp med eldragningar för några olika solskydd.

Ett besök vid klubbholmen gör vi gärna
Ett besök vid Klubbholmen gör vi gärna

Vi var hos glasmästaren redan för ett år sedan för att bilda oss en uppfattning om vad det finns på marknaden och vad det skulle kosta med solskydd. Viktigt att ta med alla kostnader i projekteringsstadiet så man inte blir överraskad sedan över hur mycket allt kostar.

Vi lånade hem några prover på markiser och lamellgardiner i veckan. Och vi ville alltså kolla in vad andra har valt för lösningar. Stor skillnad att se en liten tyglapp jämfört med en hel markis på ett hus. Nu har vi bestämt oss. Det gick faktiskt rätt snabbt och lätt. Vi är väldigt överens om det mesta.

Vid ett besök vid Klubbholmen måste man ha fika
Vid ett besök vid Klubbholmen måste man ha fika

När vi tittat runt i områdena vi tänkt oss så åkte vi ut till en av Enköpings båtklubbar. Det var en sån galet fin vinterdag! Januari kan vara riktigt fin. Våren kändes långt borta, men vi blev ändå lite påminda. Solen värmde faktiskt lite om kinderna.

Det ligger ett annat område strax innan. Där var det fullt med folk både på isen och runt grillplatser. Men där ute på klubbholmen var det bara ett par sällskap. Så lugnt och skönt!

När vi fikat klart gick vi runt udden. Andreas körde drönaren en liten stund och jag plockade lite vass. Det kan man aldrig få för mycket av. Så vackert.

Besök vid Klubbholmen, tack för denna gång!
Besök vid Klubbholmen, tack för denna gång!

Vi fick några timmar som verkligen laddade batterierna. Underbart! När vi kom hem hade vi zoom-möte med alla mina tre ungar. Det blir lite annat när man ”umgås” än när man pratar med dem en och en på telefonen.

Tack Klubbholmen för denna gång! Superladdad för en ny vecka efter denna sköna helg.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    KRISPIG VINTERPROMENAD NÄR DEN ÄR SOM BÄST - Gott för själen
    3 februari, 2021 at 06:24

    […] Här brukar det vara många änder och svanar. Inte just i lördags dock. Jag kom fram till bygget lagom när Andreas vattnat klart alla växter på vinterförvaring och det andra han skulle fixa. Sen åkte vi ut till Klubbholmen som jag skrev om i häromdagen. […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.