bygga nytt livet

SNART HAR VI ETT NYTT BO

Jag kom på igår kväll att vi snart har ett nytt bo. I nästa vecka är det faktiskt bara tre månader kvar tills vi flyttar in i vårt nya hus. Helt otroligt. Njae, inte direkt en fågelholk då, men det blev en lite rolig symbol.

Snart ett nytt bo
Snart ett nytt bo

Jag trodde att den här hösten och vintern skulle gå i snigelfart i väntan på flytt, men tiden har faktiskt gått med rasande fart. Och trots att det inte hänt speciellt mycket i huset alls senaste månaden så har tiden ändå gått snabbt.

Ta bara den här veckan. Det är redan torsdag.

Igår var jag till jobbet och printade ut dokument så det yrde runt öronen. Typ. Ett evigt dokumenterande. Skönt att få det gjort. Och jag hann med det som jag satt som mål, trots att det blev lite ”störande moment” på ett par timmar.

Nu är det hemmajobb som gäller igen. På lunchen ska vi pipa upp till bygget för att bestämma var entrélampan ska sitta, så elektrikern vet. Fasadbelysningen har vi redan märkt ut. Alltid är det nåt. Tur att det är roliga saker när man har ett nytt bo på gång.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin
  25 februari, 2021 at 12:52

  Ja tänk vad fort tiden går ändå. 💛 Vi har snart haft vårt svarta lilla hus ett år. Gillar skarp att huset just är svart eller som du skriver mjuksvart, det är en så lugn kulör mot naturen har jag upptäckt. Ha det gott! Kram

  • Reply
   Lena
   26 februari, 2021 at 06:14

   Jaha, oj, har det redan gått ett år sen ni kunde köpa det!

   Ja, visst är det en härlig färg!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.