hälsa & friluftsliv

SÖNDAGMORGON I BÖLJANDE GRÖNSKA

Vad kan vara bättre än att starta en söndagmorgon i böljande grönska? Jag kommer i alla fall på väldigt få saker som skulle slå det. Så energigivande! Bra för både kropp och själ! Denna morgon var inget undantag.

Jag vaknade såklart halv sju och försökte först att somna om. En timme senare gav jag upp och drog istället på mig träningskläderna och stack iväg.

Söndagmorgon i böljande grönska

Tunga ben tog mig först genom villasamhället, sprang in på en cykelväg som går längs en äng. Här började kroppen kännas lite uppvärmd och benen lite lättare.

Efter några hundra meter kom jag fram till golfbanan och efter ytterligare en liten bit svängde jag in mot skogen.

Söndagmorgon i böljande grönska
Söndagmorgon i böljande grönska

Jag kom inte ut förrän strax före åtta. Solen värmde så svetten rann. Fåglarna kvittrade och kroppen började svara på utmaningen. Älskar känslan!

Ser ni gubben där borta, som just svingat sin golfklubba. Honom mötte jag strax innan, skjutandes på en golfvagn. Han var säkert 80 plus! Älskar att se så gamla människor i så god form. Sån vill jag också bli!

Tog mig tillbaka på lättare ben än när jag började. Bra start på dagen. Bästa känslan!

Söndagmorgon i böljande grönska

Nu har jag ätit frukost på den lilla bit trädäck som lagts på plats (inte skruvat än så länge) och gjort det här inlägget samtidigt. Idag kommer våra respektive föräldrar och svägerskan över på fika för att fira Andreas födelsedag, en månad för sent. Kändes inte som läge att kalasa mitt i flytten. Dags att sätta fart med förberedelserna här.

Ha en toppensöndag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  29 juni, 2021 at 07:04

  Härligt! Fast just nu tycker jag att det är för varmt för att röra mig över huvud taget, kan inte ens sova på nätterna i hettan … puh!

  • Reply
   Lena
   30 juni, 2021 at 05:37

   Hehe, ja det har varit ordentligt varmt nu ett tag. Och det verkar fortsätta ett tag till.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.