livet

VILKEN VÄRME VI HAR! HELT GALET!

Hörrni, vilken värme vi har. Helt galet! Men så skönt!

lken värme! Kanske blir det sommarsallad idag också!
Vilken värme! Kanske blir det sommarsallad idag också!

Förra helgen var det också rätt varmt. Jag passade på att göra min sommarsallad. Så gott när det är varmt att få i sig nåt kallt och salt. Den innehåller sallad, minimozarella, knaperstekt bacon, tomater och pinjenötter. Typ så.

Idag väntas värmen stiga ännu mera. Jag startade morgonen med en löprunda. (Den första på en evighet) och det är snart dags att sätta igång med att försöka komma vidare med trädäck, lampor, måla bokhylla och packa upp flyttkartonger. Eller nåt. Sen får man väl ta en siesta mitt på dagen.

Må bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  20 juni, 2021 at 08:39

  Men oj vad gott det ser ut! En del människor säger att de inte är hungriga när det är varmt och jag blir så avundsjuk när de säger så, för jag är lika hungrig som vanligt 😉 Däremot kan det ju vara gott med kall mat!!

  • Reply
   Lena
   22 juni, 2021 at 05:42

   Mm, precis. Andreas är inte alls hungrig när det är varmt, medan jag kan äta varm mat utan problem. 🙂

 • Reply
  FRUKOST BLAND GRUSHÖGAR OCH FÅGELKVITTER - Gott för själen
  21 juni, 2021 at 06:13

  […] Den har liksom bara fortsatt. Jisses vad varmt det är. Vi har varit ute och jobbat i princip hela helgen. Andreas har fortsatt med fundamentet till trädäcket och jag har målat kontorshylla plus fixat lite annat. […]

 • Reply
  Ulrica
  7 juli, 2021 at 12:23

  Jag är så galet fascinerad över hur du hanterar den värmen, minns så väl är vi varit iväg på gemensamma event och du verkligen grejar att sitta rakt i hettan och njuta medan jag håller på att svimma :-)).
  Din sallad har jag sparat i sommarens receptlista, ska absolut göras någon kväll när mannen behagar komma hem!
  KRAM

  • Reply
   Lena
   10 juli, 2021 at 08:51

   Haha, jaa, när jag sitter i solen mår jag som bäst. Även om jag måste erkänna att det börjar kännas att jag blivit lite äldre. Hmm.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.