livet

FRUKOST BLAND GRUSHÖGAR OCH FÅGELKVITTER

Frukost bland grushögar gör ju inget om det är ackompanjerat av fågelkvitter och solsken. Eller hur!? Det är så våra senaste helger sett ut. Även denna helg var det strålande väder.

Frukost bland grushögar
Frukost bland grushögar

Den har liksom bara fortsatt. Jisses vad varmt det är. Vi har varit ute och jobbat i princip hela helgen. Andreas har fortsatt med fundamentet till trädäcket och jag har målat kontorshylla plus fixat lite annat.

Inatt var det inte så här fint kan jag säga! Vet inte om jag varit med om ett sånt åskoväder som drog förbi här inatt. Det blixtrade och dundrade precis ovanför oss. Skulle inte vara förvånad om åskan slog ner hos nån granne. Och regnet fullkomligt vräkte ner. Andreas gick ut vid två inatt för att avleda regnet från stuprören så att inte hans uppbyggda grus skulle spolas bort! Väderprognosen hade inte visat på regn…!!!

Hur som helst. Den här fina brickan har använts flitigt! Jag köpte den tidigare i vintras med tanke på alla utemåltider vi skulle ha i nya huset. Just den är slut, men här finns en liknande. Och muggarna då. Så vackra handgjorda kaffemuggar! Kaffetermosen är loppisfynd från mamma och pappa!

Frukost bland grushögar

Efter nattens galna oväder så har himlen åter blivit blå! Alla möbler är såklart dyngsura så det blev frukost inomhus idag.

Dags att göra sig iordning. Det gäller att klä sig så tunt, men ändå anständigt, som möjligt. Det blir en varm dag på jobbet idag!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    VACKRA KÖKSDETALJER PIFFAR UPP - Gott för själen
    3 juli, 2021 at 07:00

    […] inte kvar, men här är en stor rektangulär bricka i samma material och färg som jag har, cognac. Här är ett tidigare inlägg med flera bilder. Här är en annan rektangulär bricka i en annan färg, antique. Superbra […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.