livet

ARBETE FRÅN MORGON TILL MIDNATT

Igår blev det arbete från morgon till midnatt. Visserligen i väldigt lugnt tempo och med många pauser, men ändå. Vi fick en del gjort. Det viktigaste var att vi bokade hotell inför en roadtrip.

Morgonen började för min del med plock inomhus och torka ur alla fönsterbrädor som var fulla med blomskräp och döda flugor. Blä! Skönt att få rent. Sen gick vi ut för att sätta igång utomhus. Morgonen startade med tråkväder. Mulet och ordentligt blåsigt. Det övergick strax till finväder.

Vi jobbade so vanligt på med trädäck och trädgård. Däcket hjälps vi åt med när jag kan bidra och i övrigt försöker jag hålla efter i trädgården. Aptråkigt! Men en tomt där man nyss byggt ett hus är INTE fin, så det känns bra att försöka gör lite fint i alla fall. Tur vi tar många fika/mat/mellis/dryckes-pauser tycker jag. Det tycker inte Andreas som helst vill/kan köra på i timmar utan såna pauser. Bilden visar i alla fall en paus med saft i skuggan. 🙂

Arbete från morgon till midnatt

När vi jobbat klart med däcket framåt 21 så plockade vi fram en varsin dator. Sen satt vi och surfade runt och bokade hotell, för en roadtrip i Östergötland på semestern, till framåt midnatt. Borde ha varit gjort för länge sen eftersom det nu var rätt ”urplockat” på hotellrum, men men. Det verkar bli bra ändå, även om det kanske blir onödigt dyrt. Ser fram en veckas avbrott från konstant hus- och trädgårdsfix. Missförstå mig inte nu. Det är jätteroligt att jobba sig framåt för att komma i ordning, men man behöver pausa också.

Bilden på entrén tog jag strax innan vi hoppade isäng.

Nu har vi gått in i näst sista veckan innan semestern. Bara att bita ihop och fokusera på hur skönt det kommer att bli när det är vår tur och ”alla andra” avslutar sin semester 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ulrica
  14 juli, 2021 at 01:16

  Jag är nog också sån som kör på och när jag väl är klar så är jag så tokslut och har glömt att både äta och dricka :-).
  Då har Andreas tur att han har dig som ser till att det blir pauser lite då och då!
  Vad roligt med roadtrip, ser fram emot alla fina inlägg och bilder längs resan :).
  KRAMAR

  • Reply
   Lena
   15 juli, 2021 at 08:12

   Det finns inte på kartan att jag glömmer att äta och dricka, som du vet. Då skulle jag nog svimma. Förstår inte de som klarar det. Hmm, jag vet inte om han tycker att det är tur att han har mig i de lägena, hehe. Han tycker att det blir en väldans massa pausande. Det är viktigt att pausa också, hävdar jag. Och det är framför allt viktigt att vara rädd om sig!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.