livet

FÖDELSEDAGSKALAS PÅ GÅNG IDAG

Det är födelsedagskalas på gång idag. Inte här hemma hos oss utan hos Andreas dotter. Hon fyller 23 idag och har bjudit in till kalas.

födelsedagskalas på gång

Hehe, om man inte publicerade förra årets kalasbilder så kan man ju alltid använda dem nu 🙂 Så här såg det ut förra året. Soffan är utbytt dock. Det var tydligen en betydligt finare dag förra året än i år. Efter en liiite solig förmiddag så är det nu mulet och det snöar. Men det går ju bra att fylla år och ha kalas ändå, såklart.

födelsedagskalas på gång

Några satt i soffan och några vid matbordet. Blandat med hembakt och köpegodsaker. Så gott och trevligt ordnat. Idag är det alltså födelsedagskalas på gång igen.

Idag har vi pysslat med julpynt och tagit in granen. Imorgon ska den kläs. Vi har också förberett kvällens middag. Vi firar fem år tillsammans. Själva dagen var i torsdags, men vi firar idag.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Butta
    17 december, 2022 at 08:00

    GRATTIS till 5 är!❤️ Jag tror att jag började läsa din blogg för nio år sedan, då jag skilde mig från mitt ex ( barnens far), tror att du skilde dig ungefär då också. Min nuvarande man träffade jag 27 januari 2017, och vi gifte oss 23/12 2018. Så vi firar 4-årig bröllopsdag om mindre än en vecka❤️

    • Reply
      Lena
      18 december, 2022 at 01:28

      Tack snälla. Nja, separerade i slutet på 2016, så lite senare. Fint att träffa någon ny sent i livet. Fint med kärlek! Grattis i förskott då! <3

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.