livet

Jag ruttnar

Vacker Gerbera i förmiddagssolen

Vacker Gerbera i förmiddagssolen

Nu har jag tränat i ett år på att softa och njuta.

Har i princip sedan 14-årsåldern gjort något utöver skola/jobb. Då städade jag tre mornar i veckan innan skolbussen gick 7.20, när jag var drygt tjugo hjälpte jag exet på hans företag utanför mitt heltidsarbete. När barnen var små hade jag några bokföringsuppdrag utöver föräldraledighet. Sedan har maken haft några olika företag som jag varit delaktig i. Har haft några förtroendeuppdrag under några år. Läste in treårig civilekonomexamen på drygt två år. Alla är vi olika. Jag gillar när det händer grejer helt enkelt och sen har jag väl lite extra energi kanske.

Nu har jag alltså enbart haft ett heltidsjobb i ett år. Det är allt. Visserligen började jag blogga i mars, vilket tar lite tid, men det tillhör ju njutningskategorin och har hjälpt mig njuta av stunden.

MEN nu är jag så uttråkad och understimulerad så jag ruttnar. På fredag startar en ny grej i mitt liv. Mer om det kommer.

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Villa Sjöhaga Hanna
    24 januari, 2013 at 07:19

    Spännande!! Jag tror du skall börja göra smycken eller något annat med tungmetall:))) vi får se!!!! Stor kram!!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.