livet umgänge

MYS- OCH GRILLKVÄLL MED ALLA MINA UNGAR

I lördagskväll hade vi äntligen en mys- och grillkväll med alla mina ungar. Det var så galet länge sen jag träffade dem på det viset så jag minns inte när. En låååång tid av pandemi har satt stopp för de flesta sociala sammankomster.

Grillkväll med alla mina ungar

Det blev inte speciellt många bilder tagna. Äldsta sonen snodde min kamera och sköt av några rutor. Här är en av dem. Han står på andra sidan köksbänken, därav det långa ljuset i förgrunden. Jag smakar på såsen mitt i allt stök på köksbänken.

Alla våra ungar, både mina och Andreas, är rätt måttliga när det gäller alkohol. De hanterar den bättre än många ”jättevuxna”. En överkonsumtion och/eller beroende kan ställa till med så mycket, så jag är glad över deras val! Här började några av dem med ett alkholfritt glas med rabarbersaft och bubbelvatten. Jättegod och fräsch drink.

Mellansonen längst till höger, hans sambo lite bakom fönsterkarmen och dottern längst till vänster. Undrar vad de tittar på. 🙂

Grillkväll med alla mina ungar
Grillkväll med alla mina ungar. Här är två av dem.

Äldsta sonen och dottern chillar lite. Vi började med lite dryck och snacks. Bara satt och myste och småpratade. Och skrattade förstås. De har så skön och snabbtänkt humor allihopa!

Maten är klar och skyfflas runt. Undrar vad Andreas försöker säga 😉

Här är äldsta sonens sambo, dottern och mellansonens sambo.

Så mysigt gäng och jag älskar att hänga med dem! Jag kommer att leva länge på den kvällen. De verkar ha haft en trevlig kväll också. De kom vid halv fem och åkte hem strax före midnatt!

Vi jobbar nu tre veckor till innan det är dags att ta semester. Bara att bita ihop! Har ni semester?

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  5 juli, 2021 at 10:16

  Men så mysigt det ser ut! Drycker med alkohol kan ju vara både goda och trevliga, om man lyckas hålla det lagom. Men inte alla som klarar, så skönt! Jag jobbar. men är inte så besvärad eftersom jag jobbar på distans. Ska ha semester lite senare i sommar. Ha det fint!!!

  • Reply
   Lena
   6 juli, 2021 at 09:41

   Absolut, en måltid kan absolut höjas av alkoholhaltiga drycker. Håller helt med.

   Ja, du har ju verkligen lyckats med det optimala att glida runt och jobba samtidigt 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.