bygga nytt inredning

TAKLAMPAN NEST FRÅN NEWPORT BLEV PERFEKT

Taklampan Nest från Newport (Artwood) blev verkligen perfekt för vårt vardagsrum/kök. Vi är så nöjda! Det var liiiite modigt att köpa den innan ens huset var färdigbyggt. Men så bra det kan bli när man vågar lite ibland!

Taklampan Nest från Newport (Artwood)
Taklampan Nest från Newport (Artwood)

Med en takhöjd på 4,5 meter och ett rum på nästan 50 kvm så behövs det en lampa som tar för sig. En lampa som liksom fyller rummet. Fyller rummet utan att ta bort känslan av rymd, om ni fattar. Därför ville jag inte ha en för tät lampa heller.

En kompis blev stormförtjust då hon fick se den live och tänkte beställa till nya bostaden i Idre.

Det är svart järn, men jag skulle säga att det är mera mjuksvart, precis som vår husfasad. Den drar alltså lite åt brunt. Helt perfekt.

Det behövde ju också vara en som passade in i vår stil, såklart. En 80 cm stor lampa i mjuksvart järn. Vad kan bli bättre liksom?!

Taklampan Nest från Newport (Artwood) är såååå snygg!

Det följer också med 19 st dimbara ledlampor. Hur bra!?

Taklampan Nest från Newport (Artwood) i mörker

Bilden ger lampan inte riktigt rättvisa. Lamporna ser vita ut, men de är genomskinliga (som syns på de andra bilderna och i verkligheten. Här är den neddimmad och ger ett varmt och behagligt sken.

Vi kunde inte ha valt en bättre lampa. Jag är glad att vi var modiga att köpa den innan huset ens var byggt för då fick vi hjälp av snickarna att hänga upp den. Är du också sugen på taklampan Nest från Newport? Du hittar den här. Den finns i 80 cm och 60 cm, och förutom svart finns den i mässing också. Det går även att köpa till extrakedjor. Och det finns såklart en massa andra snygga taklampor också!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.