inredning

FÄRSKA BLOMMOR PIFFAR UPP KÖKET

färska blommor piffar upp

Visst är det väl härligt när färska blommor piffar upp köket? Håller ni inte med. Det behöver ju inte ens vara så avancerad. Det kan ju faktiskt räcka med en liten kvist från trädgården eller några torra grässtrån för att det ska lyfta.

färska blommor piffar upp
Färska blommor piffar upp

En vas tillsammans med en vacker ljusstake så är man hemma. Denna vackra jubileumsljusstake från Skultuna tycker jag hemskt mycket om. Här finns den (ej annonslänk). Finns även i vitt och guld.

Haha, buketten är betydligt finare i verkligheten än på bild. På bilderna ser den ut som jag vet inte vad! 🙂 Men vasen är så himla fin. Den köpte jag innan ens huset var på plats. Här kan ni se när jag precis hade köpt den och satt några vide kvistar i. Så fint!

Idag jobbar jag hemifrån eftersom vi ska ta spruta tre. Känns skönt att vara fullvaccinerad sen. Då skyddar jag både mig själv och min omgivning lite extra. Får se hur vi mår imorgon. Det verkar vara väldigt varierande hur man mår.

Här kan du hitta vasen och några till från samma serie.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.