inredning livet

HELGEN PASSERADE SNABBT

Helgen passerade snabbt. Det blir lätt så när man fyller den med saker. Oavsett om det är tråkiga och jobbiga saker eller trevliga och roliga saker så känns det som att det går fort, tycker jag.

Helgen passerade snabbt

Köpte en ny vårblomma i fredags. Minns inte alls vad den hette, men lite söt är den ändå.

Lördagen var solig och vårkänsl’ig medan söndagen var riktigt tråkig vädermässigt. Vi hängde mest inne. Jag drog iväg till gymmet en vända på förmiddagen. Har inte varit där på över en vecka så det kändes skönt. Jag har hunnit med två digitala ledarskapskurser. Och vi har fått upp det mesta på väggarna som vi tänkt oss. Till det sista behövs fiskelina så det ska införskaffas i veckan. Det är både tavlor och andra roliga saker. Ni ska få se såklart!

Jääääklarns vad det blåser just nu i skrivande stund. Jag hör hur saker flyger omkring där ute. Jag HATAR blåst! Vet inte vad det är, men det är bland det värsta jag vet. Har i och för sig läst eller hört nåt om att vissa människor blir extra påverkade av blåst. Och det beror på nåt i örat. Kändes bra då jag fick reda på det.

Jaja, det var den helgen. Nu kör vi måndag. Helgen passerade snabbt. Får se om veckan passerar lika snabbt. Ha en bra start på veckan.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.