livet

GOTT SLUT PÅ 2021 OCH GOTT NYTT 2022

Kära vänner! Då har vi kommit fram till nyårsafton 2021. Sista dagen på ett oerhört spännande och innehållsrikt år för oss.

Gott slut 2021

Året startade bra. Vi fick husleverans av vårt nya hus! Det var så spännande! Vi gjorde ett antal invändiga val och försökte hänga på tomten så mycket det gick, de fem första månaderna. I övrigt kan man ju inte direkt säga att de månaderna var så innehållsrika och spännande precis. Pandemin satte ju käppar i spännings-hjulet, kan man säga. Inte mycket hände då, trots att vi hoppats kunna passa på att göra en massa på stan eftersom vi bodde tillfälligt i en transferlägenhet.

Sen smällde det till första dagarna i juni. Vi hade slutbesiktning på huset och vi fick flytta in! En kort tid efter inflyttning hände det nåt ”spännande”. En vattenläcka i golvvärmen var ett faktum. Husleverantören skötte detta professionellt och det är nu inga problem.

Vi åkte på en veckas roadtrip längs Göta kanal. Här är ett av inläggen därifrån. Jag var sen hem och vände och åkte på en myshelg i Stockholm med dottern. I september var det dags för en resa till Tyskland med Andreas familj.

I oktober åkte vi sen på den mest innehållsrika och spännande resa man kan tänka sig! Safari i Tanzania och sol-och-bad på Zanzibar strax utanför fastlandet. Här är ett inlägg från resan, våra möten med lejon. Vi är fortfarande mållösa! Tänk att vi hade en sån tur att det blev en ”lucka” i pandemin så vi kunde åka innan världen stängde ner igen!

Vi firade första julen i huset efter att ha försökt komma i ordning inomhus och försökt ha komma i mål med trädäcket utomhus under hösten. I sommar slutför vi det och bygger dessutom ett uterum.

Gott slut 2021
Gott slut 2021 och gott nytt 2022!

Ett par dagar innan nyårsafton fick vi anledning att fira. (Bilderna är från den kvällen). Jag kommer såklart att berätta mera om ett litet tag.

Vi har förberett en picknick och vi har förberett lite för kvällens middag. Vi kommer att äta lunch i Vattenparken enligt tradition. Sen kör vi ett ”corona-party” 🙂 Ett ord som jag hittade på för nån dag sen. Ett party på tu man hand på grund av pandemin. Inte för att det kommer att bli så mycket party och inte för att vi brukar umgås på nyårsafton. Men det var ett bra ord, om jag får säga det själv 🙂

Nu önskar jag er ett gott slut på 2021 och ett gott nytt 2022! Och ett stort varmt tack för att ni, fler och fler, hänger här inne!

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  31 december, 2021 at 04:45

  Vilket spännande år!!! Önskar er nu en fin kväll och ett fantastiskt 2022!!

  • Reply
   Lena
   1 januari, 2022 at 09:35

   Tack! Detsamma till er!

 • Reply
  JAG HAR FÅTT NYTT JOBB - FIRADES ORDENTLIGT - Gott för själen
  18 januari, 2022 at 05:54

  […] varför jag inte hunnit med bloggandet och bloggläsandet som jag vill sedan i somras. Och varför vi firade i mellandagarna. 🙂 Vi firade att jag har fått nytt […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.