livet

INTENSIVA DAGAR

Jag har haft några intensiva dagar sedan nyår. Det är som vanligt vid den här tiden på året så det är ingen som helst överraskning. Extra långa dagar med extra högt tempo är sånt man får räkna med.

Efter intensiva dagar är det skönt med helg

Efter långa intensiva dagar så är det skönt att det är fredag. Jag ska försöka stänga ner lite tidigare så jag inte behöver komma hem så sent. Skönt att hinna landa lite innan det är dags för oss att dra igång middagen och helgmyset.

Vi får se vad vi hittar på i helgen. Kanske kan vi sätta upp lite tavlor på väggarna. Kanske hinner jag köra igenom ett par digitala ledarskapskurser som jag vill gå. Kanske kan jag sortera lite papper från de där travarna som ligger och kanske kan Andreas städa i uthuset. Eller kanske chillar vi bara. Eller både och. Vi får se. Det är en sak som är säker. Det är att det inte blir några intensiva dagar i helgen i alla fall.

Må bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sallys hus
  14 januari, 2022 at 11:08

  Huu..ja jag vet hur intensivt det är…å jag jobbar ju ändå bara på ett litet företag…
  Låter som du har en bra plan för helgen i all fall… vi får hoppas på fint väder och en lagom utetemperatur…;)
  Kram och ha det toppen!

  • Reply
   Lena
   15 januari, 2022 at 08:09

   Ja, du gör ju det 🙂

   Hoppas planen håller, och som sagt, fint väder!

   Ha det gott!

   Kram

 • Reply
  FREDAGSMYS MED BRASA - Gott för själen
  15 januari, 2022 at 08:48

  […] bara få landa framför brasan med ett glas vin när man känner sig helt slut är guld värt! Andreas har verkligen stöttat upp här hemma när jag varit borta många timmar […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.