livet

FREDAGSMYS MED BRASA

Fredagsmys med brasa! Finns det nåt bättre?! Jag var sååå glad igår då jag kunde stänga ner jobbdatorn redan vid tre efter två intensiva veckor. Jag stannade på hemvägen och köpte några buntar blommor och grönt.

Fredagsmys med brasa

Att bara få landa framför brasan med ett glas vin när man känner sig helt slut är guld värt! Andreas har verkligen stöttat upp här hemma när jag varit borta många timmar och stort sett bara kommer hem och äter och sen lägger mig. Så värdefullt! När vi brasmyst färdigt så lagade han mat och jag plockade ihop några olika buketter av de buntar jag köpt. Så mysigt med lite färska snittblommor så här års.

Än så länge har vi inga bestämda planer för helgen. Jag hoppas på att hinna gå några digitala kurser. Och jag hoppas på att vi kan hinna sätta upp några tavlor. Och ta nån promenad. Det ser ut att bli fint idag!

Önskar er en fin lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.