inredning

EN VÅRBUKETT PÅ TULPANENS DAG

En vårbukett på tulpanens dag igår blev kanske lite tokigt. Kanske borde det bara ha varit tulpaner för att den skulle få den plats i rampljuset som den förtjänar.

vårbukett på tulpanens

Jag stannade på vägen hem i fredags och köpte några olika buntar blommor och grönt och satte sen ihop några buketter.

vårbukett på tulpanens

I den här största blev det vita papegojtulpaner, ljusrosa fair trade rosor, och två olika sorters grönt. Vet inte vad de heter. I de andra buketterna blev det mest små gröna kvistar, nån liten vas fick en ros också. En vårbukett på tulpanens dag funkade det också. Den är vilket fall väldigt fin. Till och med finare i verkligheten än vad jag lyckades återskapa i bild.

När väl solen gav sig till känna framåt förmiddagen igår så blev det ett fantastiskt vårvinterväder. Efter frukost drog vi på oss hikingkläderna och tog en promenad. Så skönt. Jag tog ett par små digitala kurser på eftermiddagen. Lite senare fixade vi med tavlor och annat som ska upp på väggarna. Nu har vi äntligen bestämt oss var allt ska sitta. Kanske kommer det upp idag.

vårbukett på tulpanens

Jag ska nog köra på med nån kurs till idag. I övrigt är dagen ett oskrivet blad. Det är fortfarande kolmörkt ute så jag har ingen aning om vad det blir för väder. Vi får se vad vi hittar på.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.