inredning

KÖKSFÖNSTRET BLIR SOM EN LITEN SCEN

Man skulle kunna säga att köksfönstret blir som en liten scen här hemma. Det är ett lite mindre fönster ovanför diskbänken. Mindre så till vida att det inte är så högt.

köksfönstret blir som en liten scen

Och eftersom det är ovanför bänken så blir också fönsterbrädan ett par decimeter upp. Perfekt att ställa fina saker på.

Doftrankan hade Andreas då vi träffades. Den stortrivs verkligen. De beiga skålarna fick vi av Andreas dotter i julklapp och den lilla ljusa skålen fick vi av Andreas systerson i julklapp. Han är vän med formgivaren som gjort den. Den lilla beiga vasen med kvisten i fick jag av dottern för några år sedan.

Den innersta gröna flaskan köpte jag med must i på Julita Herrgård då jag och syrran tog mamma dit på en överraskningsresa. I det här inlägget kan du läsa om det. De två yttersta flaskorna är från Urban Deli i Stockholm.

Älskar när förmiddagssolen strålar in så här!

Det där fönstret är i ständig förändring, mer eller mindre. Jag gillar att plocka och ändra och skapa en ny känsla där. Och, som sagt, det blir som en liten utställningsscen.

köksfönstret blir som en liten scen
köksfönstret blir som en liten scen

Och här en lite mera helhetsbild.

Hade ni en trevlig Alla hjärtans dag igår? Vi brukar inte fira så mycket, men en lite extra god middag blev det. Och lite planering av vår Stockholmshelg om en dryg vecka.

Efter att ha varit hemma i nästan en vecka, med diffusa symptom av och till, ska jag nu åka till jobbet idag. Håll tummarna för att jag inte får ännu ett bakslag.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Tommy
    9 augusti, 2023 at 01:41

    Hej!

    Vad är det för mått på fönstret? 🙂

    • Reply
      Lena
      14 augusti, 2023 at 09:40

      Hej!

      Det är 10×10, dvs 1000 mm x 1000 mm 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.