inredning

VÅRSOLENS LJUVLIGA STRÅLAR TITTAR IN

Bästa känslan är det väl ändå när vårsolens ljuvliga strålar tittar in! Jag älskar det verkligen! Och sedan vi nu har så höga fönster så blir det verkligen påtagligt. Hela vardagsrummet och köket badar bokstavligen i sol när vädergudarna är på det humöret.

vårsolens ljuvliga strålar

Senaste dagarna har det verkligen varit fram-och-tillbaka-väder. Ena stunden är det sol, nästa regn och ytterligare nästa stund snöslask dessutom kryddat med rejäl blåst. Riktigt ruggigt.

Nu har jag fått njuta här hemma av den sol som varit. Jag åkte hem från jobbet i tisdags. Började känna mig konstig. Nyste, ont i huvudet på ett konstigt sätt, stel i nacken och började frysa. Igår jobbade jag hemifrån eftersom jag fortfarande inte var pigg. Hade en väldigt märklig huvudvärk och kände mig lite varm. Tänk om det är det där eländesviruset! Vi som klarat oss så länge! Morr! Jag blir förmodligen hemma resten av veckan. Tur att jag inte är jättesjuk och tur att jag har sånt jobb där jag faktiskt kan jobba hemifrån.

Jaja, blir det sol så får jag ju i alla fall njuta vårsolens ljuvliga strålar som tittar in!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.