livet

FIRADE AVSLUTNINGEN AV JOBBET

Firade avslutningen av jobbet igår eftermiddag. Jag hade plockat ihop det sista och haft avslutssamtal med min chef och kunde sen bomma igen direkt efter lunch. Det var det. Ett avslutat kapitel. Mest jobbigt att säga hej då till en av medarbetarna jag haft under alla år. Och en till medarbetare som jag jobbat med en kort tid.

Firade avslutningen av jobbet

Jag fick under kvällen också fina meddelanden på min privata mail (som jag lämnad ut) från ett antal personer i organisationen. Till och med en av revisorerna skickade meddelande på LinkedIn när hon inte fick kontakt med mig på jobbtelefonen eller mailen. Fint av alla som anstränger sig och säger några fina ord.

Den här buketten fick jag av arbetsgivaren och kollegorna hade skramlat till presentkort (som jag berättade om igår). Jag ska tillbaka i två dagar för att följa upp eventuella frågor.

Firade avslutningen av jobbet

När Andreas jobbat färdigt på eftermiddagen tyckte han att vi skulle fira och korkade upp champagnen. Fira ett avslut och en ny början.

Firade avslutningen av jobbet

Vi satt ute i den sena eftermiddagssolen och firade avslutningen av jobbet. Det blåste lite kallt så vi satt inte ute jättelänge. Men mysigt och skönt var det ändå.

Nu ska vi packa för att ta oss en tur. Det är ett par minusgrader än så länge och några lätta moln på himlen. Det kommer förhoppningsvis att bli en fin och skön dag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Butta
    12 mars, 2022 at 10:09

    Lycka till med nya jobbet, och att du kommer att trivas!🌹🪅🥂

    • Reply
      Lena
      13 mars, 2022 at 08:27

      Tack snälla du! Det hoppas jag också 🙂 Men det blir nog bra!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.