livet

GYLLENE BUBBLOR EN FREDAGSKVÄLL

Jodå, det blev lite gyllene bubblor igår kväll. Jomen man måste ju fira ordentligt när bloggen hade sitt 10-årsjubileum.

gyllene bubblor

Under min lediga vecka har jag såklart pysslat med en hel del. Hängde med mina föräldrar nästan en hel dag, lagt ner lite tid på efterforskning av städfirma (funderar på att dra igång veckostädning) och haft möte med en, haft pt-pass tagit promenader, fixat med bilder och inlägg. Igår hängde jag med dottern i några timmar. Och planerat för denna lördags besök!

Ikväll kommer vänner hit på middag. Vänner som jag känt sen jag var 14 år. Det ska bli så vansinnigt roligt! Det var några år sedan vi sågs. Vi startar med en liten tur med picknick på eftermiddagen och sen middag här hos oss.

Vi förberedde middagen en hel del igår. Ni vet, en sån mat som bara blir godare om den får stå en natt. Och sen firade vi med dessa gyllene bubblor för att fira 10 roliga år med bloggen. Här hittar du inlägget om 10-årsjubileet med en bildbomb och en länkbomb.

Våren är tillbaka hörrni! Nu ska vi sätta fart här. Äta frukost, förbereda besöket lite mera och njuta av solstrålarna!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Anna-Maria
    19 mars, 2022 at 06:06

    Så gott med bubbel! Man ska fira allt man kan, så mycket det går. 🙂 Det borde jag bli bättre på. Hoppas ni får en trevlig middag! 🙂

    • Reply
      Lena
      20 mars, 2022 at 09:26

      Visst är det gott! Håller med dig. Fira ska man göra så mycket det går!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.