livet

TVÅ VECKORS LEDIGHET HAR TAGIT SLUT, NÄSTAN

Två veckors ledighet har försvunnit i ett nafs och har nästan tagit slut. Jag hade sååå höga förhoppningar om att hinna så mycket. Som vanligt. Men jag tycker inte jag fått nåt gjort.

Två veckors ledighet

Fast det vet jag ju att jag fått. Jag har hunnit med en del. Men det viktigaste är ju att koppla av också. Som här då vi åt lunch ute i vårsolen. Rester och inte så fancy alls, men nog så gott och praktiskt.

Två veckors ledighet

Eller som här då jag åkte till nagelsalongen och fräschade till naglarna lite.

Jag gillar röda naglar. Antingen julrött vintertid eller som den här lite ljusare koralliga under vår och sommar. Sen brukar jag varva med blått emellanåt också.

Två veckors ledighet

Att lyxa till det lite emellanåt är trevligt också. Som här då vi slog till med ett glas bubbel innan solen gick ner.

Att ta en lunchpromenad är ren lyx också. Särskilt när man får sällskap. Jag har hunnit ta promenader både ensam och med Andreas. Han har följt med då han jobbat hemifrån och haft möjlighet.

Två veckors ledighet

Ips vips så hade två veckors ledighet nästan tagit slut och bara helgen kvarstår. Och den här fredagen då. Jag börjar med ett pt-pass kl 7. Efter frukost och dusch ska jag baka av matbrödet som jäst i kylen över natten. Sen ska jag till Uppsala. Fram och tillbaka för att fixa en grej bara.

Sen händer det grejer. Säsongens trädgårdsarbete drar igång (som vi började planera här). Vi ska hyra en liten grävmaskin så Andreas får leka lite. Det ska förberedas för stenläggningar bland annat. Håll tummarna för att det fina vädret inte försvinner så snabbt!

Må bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anna-Maria
  25 mars, 2022 at 10:12

  Härligt att ha haft två veckor ledigt! Kan relatera till känslan att man inte har hunnit göra det man vill. Så känner jag nästan varje dag. 🙈 Tänker att jag ska göra så mycket och sen blir inte allt gjort. Hoppas ni får en fin helg och att trädgårdsfixandet går bra! 😊

  • Reply
   Lena
   26 mars, 2022 at 07:10

   Eller hur! Jag får ständigt jobba med att se det jag faktiskt gjort istället för det jag inte gjort!

   Tack, detsamma till dig!

 • Reply
  Butta
  25 mars, 2022 at 11:03

  Fina naglar💅, och fin ring💍

  • Reply
   Lena
   26 mars, 2022 at 07:10

   Tack snälla du!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.