livet

BUSVÄDER DUNDRADE IN IGEN

Fy fasiken vilket busväder som dundrade in igen. Det är samma visa varje år. Trots att man veeet att det kan snöa ända in i maj så blir man lika besviken varje gång när det snöar i april.

Nåt busväder var det inte då den här bilden togs.

Tur att man har nån härlig bild som är nån vecka gammal att ta till. En bil då det var strålande sol både ute och sol på bordet.

Igår gästspelade jag på gamla jobbet och ska göra det även idag. Egentligen var jag inte PÅ jobbet utan jobbade hemifrån eftersom min gamla chef tyckte jag kunde göra det. Jag blev ombedd att fixa lite saker och det var faktiskt rätt skönt att göra sånt som jag kan göra i sömnen, typ, efter åtta intensiva dagar med nya saker på nya jobbet. Idag ska vi bara gå igenom några frågor de hade och jag ska lämna tillbaka dator och telefon. Sen är det tack och adjö. Och helg. Alltid skönt med helg. Synd att det verkar bli mera busväder bara.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna-Maria
  13 april, 2022 at 07:42

  Usch för det här vädret! Jag är så less på snö och kallt nu! Skönt att få göra lite invanda saker igen en sväng med jobbet. 🙂

  • Reply
   Lena
   14 april, 2022 at 12:19

   Ja, nu kan det bara bli bättre väder!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.