inredning livet

SOLEN HAR VARIT PÅ BESÖK LÄNGE NU

Solen har varit på besök länge nu. Väldigt länge. Och jag är så glad för varje dag den är det. Jag får sån energi av det. Jag trodde aldrig att vi skulle ha fint väder även denna helg, men det ser så ut. Det är ju visserligen inte så varmt ännu så här på lördagsmorgonen, men solen tittar fram mellan molnen.

Solen har varit på besök

Älskar ljuset i det här huset!

Nu har jag ätit frukost och ska strax till nagelssalongen för en uppfräschning. Det var alldeles för länge sen pga sjukdom.

Sen ska vi till Återbruket med ett lass och sedan köpa stenar till en mur. Ja då, jag ska vara försiktig med ryggen.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.