livet trädgård

Ett snabbt hudvårdstips

SONY DSC

SONY DSC

Jobbat, städat poolen, avnjutit en god middag. Nyss tagit ett kvällsdopp i kraftig blåst. Tur att vattnet är uppvärmt, annars hade jag aldrig hoppat i.

Kom på att jag måste tipsa innan jag glömmer det igen. Köp inte dyra after sun-produkter. Använd olivolja istället! Har själv gjort det i många år och det funkar så himla bra. Jag brukar ta en tom glasögon-puts-spray-flaska och hälla i olja. Flagar inte lika mycket efter solning nu sedan jag börjat använda olja istället för krämer. Nej då det är ingen fara med fläckar på kläder eller lakan. Visst, jag kanske inte skulle välja att smeta på olivolja efter en soldag och sedan gå på middag.

Må bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Nilla
  7 juni, 2013 at 08:37

  Vilket bra tips! Fast olivolja kan ju vara dyrt det med så det gäller att inte välja en dyr sort då:) Kram Nilla

 • Reply
  anne
  7 juni, 2013 at 09:05

  Åhh vad fin din dotter är:) Kommer ihåg studenten hm som igår:))) Typ måååånga år sedan. Ser härligt ut med poolen. Olivolja, det var ngt nytt:( Tack för tips. Hm ja min man passar nog inte riktigt in där men ibland får man täääänja på sina gränser hihi . stor kram Anne

 • Reply
  Susanne
  7 juni, 2013 at 10:02

  Jaha, de va som tusan men olja är ju bra till mycket så de kan jag absolut tänka mig..:-)

  Härligt med pool, blir sååå avundsjuk!

  Trevlig helg
  KRAM

 • Reply
  Villa Sjöhaga Hanna
  7 juni, 2013 at 10:18

  Hej fina!
  Vad fint ni har vid poolen!! Bra tips där, det skall jag absolut prova! Kram

 • Reply
  Tittilina
  7 juni, 2013 at 10:33

  Vilket kalasbra tips. Det bockar vi för.
  Kram

 • Reply
  Helene
  9 juni, 2013 at 06:34

  Bra tips, det ska jag testa!’

  Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.