livet

CHAMPAGNEKVÄLL I SOFFAN OCH I BADET

Det blev en champagnekväll både här och där. När vi stängt ner våra jobbdatorer så plockade vi fram de vackra champagneglasen och champagnen och parkerade oss i soffan en stund.

Det var uppehåll men fortfarande ruggigt ute efter dagens hällregn. Och vi skulle kasta in en hel kyckling i ugnen efter en stund. Så vi började med bubblet i soffan.

champagnekväll

Vi chillade och pratade om ditt och datt, innan det var dags att fixa med kycklingen och duscha innan dopp.

Det hade blivit vindstilla och himlen började spricka upp liiiite grann så vi packade ihop flytbrickan virade ihop iPad’en i en handduk (för musik i badet via bluetooth) och hoppade i. Till sist hade vi en helt blå himmel rakt ovanför oss. Oväntat härlig kväll!

champagnekväll

Efter en stund fixade Andreas middag. Sen blev det soffhäng innan det var läggdags. Vilken härlig champagnekväll vi fick!

Jag sov faktiskt rätt länge idag. Nu behöver jag jobba i några timmar eftersom jag har en konferens att planera till måndag. En arbetsdag gick ju förlorad i torsdags! Surt, men det är sånt man får räkna med. Tur det är lite tråkväder ute. På eftermiddagen blir det nog lite utejobb.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.