inredning livet

ONSDAGSFREDAG ÄR VÄL ETT BRA PÅHITT

Onsdagsfredag skulle man kunna kalla den här dagen. Det är det säkert många som gör redan. Hur som helst är det ett väldigt bra påhitt det här med att ha fredag på en onsdag.

onsdagsfredag

På vårt jobb är arbetstiden bara fem timmar idag och dessutom har vi ledig dag på fredag så det blir en riktigt skön långhelg. Och eftersom det är ledig helg så måste det ju vara fredag idag trots att det är onsdag.

Jag har kört ett PT-pass på gymmet nu på morgonen. Fredagsbuketten förhöjer helgkänslan. Och städfirman kommer snart och gör allt skinande rent i vårt hem.

onsdagsfredag

Jag har ett par möten inbokade och ska göra färdigt avdelningens målkarta innan det är helg. När Andreas jobbat klart ska vi kroka på släpkärran för att köpa panelvirke till väggarna till det kommande uthuset. Det ska bli roligt att komma ett steg närmare det bygget.

På fredag fyller Andreas år och på söndag ska vi fira honom och morsdag med båda våra familjer. Som det verkar just nu så blir vi 21 personer. I övrigt har vi inget planerat för helgen. Mycket hänger på vädret. Oavsett det så ska det bli skönt att fira onsdagsfredag och ta långhelg!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.