livet

ÄPPELLÅDAN FÅR VÄLKOMNA MINA GÄSTER

Äppellådan får välkomna mina gäster idag när jag har kalas. Äppellådan och alla andra saker intill förstås. Den är fortfarande lika fin som när jag gjorde den. Förutom att fåglarna förmodligen snott dekorationsmajsen.

Äppellådan får välkomna mina gäster

Tänk vad varmt det är ute. 14-15 grader i mitten av november. Det är ju inte klokt! Det känns inte så motiverat att sätta ut varken gran, lite ris eller ljusslingor ännu. Inne har jag gjort lite novents-pyssel, men inte ute. Ute är det fortfarande höst här hos oss.

Äppellådan får välkomna mina gäster

Jag var ledig igår. Bakade ett par småkakor, gjorde lite pyssel, körde ett gympass och kopplade av. Det blev ingen dejt med dottern. Hon hann inte. Det går fler tåg.

Idag blir det som sagt kalas här. Jag fyller inte förrän om ett par veckor, men idag var dagen då det passade alla. Äppellådan får välkomna mina gäster i entrén och bull- kak- och tårtfat får välkomna gästerna inne. Bäst att sätta fart och fixa.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.