hälsa & friluftsliv resor - långa & korta

SNART ÄR VI I IDREFJÄLL IGEN – VI ÄR SÅ GLADA

Snart är vi i Idrefjäll igen! Vi är så glada! För nån vecka sedan fick vi positivt besked om att få hyra fjällhuset över midsommar igen! Jag vet nog inget bättre ställe för avkoppling.

Snart är vi i Idrefjäll

Jamen alltså. Det här! Så underbart att tassa ut i pyjamasen med en koppkaffe och sätta sig på trappan medan morgonsolen faller in mellan träden och fåglarna kvittrar.

Det här då. Att bara sitta och låta blicken vandra över oändliga skogs- och fjällvidder är avkoppling delux. Det kan jag göra i timmar.

Snart är vi i Idrefjäll

Ett charmigt inslag är de där renarna som tillhör Sveriges sydligaste sameby. Renarna är väldigt tama. Att iaktta de speciella djuren när de långsamt går i dikeskanten för att äta är lite avkopplande det också.

Snart är vi i Idrefjäll

Att ta en hikingtur upp på ett fjäll i närheten, höra kängornas ljud mot upptrampad stig, stanna till och lyssna på den bedövande tystnaden, slå sig ner i ett snår för att fika. Det är avkoppling det!

Snart är vi i Idrefjäll

Att ta sig till en liten skogsmyr och lyssna på fågelkvitter är lika mycket avkoppling det. Bilderna i inlägget är från midsommarhelgen 2017 då jag var där ensam, strax innan jag och Andreas träffades. Här är ett inlägg från då han var med mig för första gången.

Snart är vi i Idrefjäll igen. Om man kan kalla sex veckor för snart. Även om det på sitt sätt kan kännas som en evighet så brukar ju sex veckor gå i ett nafs. Om vi ser fram emot det?! You bet!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.