inredning

LAKAN I BAMBU – SÅ SVALT OCH SKÖNT

Lakan i bambu är verkligen så skönt! Jag har länge haft underlakan i bambu och tyckt det varit så skönt. Sen har jag sneglat även på påslakan-set i bambu ett tag. Härom veckan slog jag till.

Lakan i bambu

En ljuvlig dimgrön skönhet ger oss sköna drömmar. Så vacker färg!

IMG_5478 lakan i bambu.JPG

Lakanen känns svala när det är varmt och varma när det är kallt.

De är köpta på Kungsängen, precis som sängen, kuddarna och täckena. Gillar den butiken. Och när de öppnar en ny butik i landet så brukar de ha 50% rabatt på nästan allt. Den här gången var jag tillräckligt snabb på beställaknappen (vi har visserligen nära till en butik, men de hade inte hemma). Förra gången funderade jag för länge så den färg jag ville ha var slut när jag väl kom till skott. Och nu när jag gick in där för att länka så ser jag att de har 50% på mycket igen. Bland annat de här lakanen. Kan tillägga att påslakanen inte har öppningar högst upp i sidan så man kan hålla täcket på plats. Morr! Så vill du ha dessa öppningar så är de här inget för dig.

Lite svårt att få fram på bilder, men de har en lite glansig yta och är rätt tunga. Ger en lite lyxig känsla. Jag är glad över nytillskottet i sovrummet.

Har du testat lakan i bambu?

Här är det en mulen fredag. En lite kortare arbetsdag väntar. Jag ska ta lite ledigt på förmiddagen för att åka till nagelsalongen och sen kommer jag att stänga ner tidigt i eftermiddag. Sånt jag kan unna mig när jag jobbat hårt och mycket en period.

Imorgon väntar nåt riktigt spännande!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.