trädgård

SEMESTERVÄDER PÅGÅR MEDAN VI JOBBAR

Semesterväder, eller annat fint väder, har vi saknat i princip hela våren och sommaren än så länge. Men nu har det ju kommit hit med besked. Även om det var molnigt just den här morgonen. Med vår vanliga tur så jobbar vi än så länge.

Semesterväder

Entrén och uppfarten står stilla nu ett tag. Vi gjorde färdigt muren och planteringen längst fram, som ett första delmål. Fortsättning på den, med flera plantor och täckbark och stenläggning får vänta till nästa år eller året efter det.

Semesterväder

Den stora terassmarkisen är utdragen lite lagom. På trädäcket har Andreas sågat av reglarna som stuckit ut och fått dit ”kjolen”. Det lilla gjorde att det blev sån skillnad!

Olivträden stortrivs där i söderläge. Möbelgruppen hade Andreas när vi träffades. Den är lite liten där så den ska bytas ut, men det får nog bli nästa år.

Semesterväder

Vilken dag det blev idag. Vi hade rätt lugnt på jobbet båda två så vi passade på att stänga ner lite tidigare och bara njöt av sommaren och värmen. Imorgon ska det visst bli ännu varmare. Det blir nog så att vi klappar igen locken tidigt även imorgon. Är det semesterväder så är det, liksom!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.